Aanbod

Trainingen, Workshops, Teamcoaching, Supervisie, Intervisiebegeleiding en Individuele coaching, in Persoonlijk en professioneel leiderschap voor optimaal functioneren en samenwerken . Voor leiders, medewerkers en professionals.

Voor vragen en een oriënterende kennismaking: levenenwerk@edithlindhout.nl of 06-83244350. Lees hieronder alvast meer over het aanbod.

Aanpak en werkwijze van Leven en Werk

Gelijkwaardig partnerschap creëren in samenwerking is een uitdaging voor leiders, medewerkers en professionals. Inzicht in eigen gedrag en vaardigheden rondom persoonlijk en professioneel leiderschap en in de omgang met de organisatie- en teamdynamiek, gaan in de trajecten hand in hand. 

Voor leiders

Leven en Werk ontwikkelt bewust en vaardig leiderschap met een constructief en dienend effect op de leider zelf, de mensen eromheen en de organisatie, door te werken op vier niveaus:

Professioneel leiderschap- en managementvaardigheden: kennis en kunde om effectief mensen, teams en organisaties te begeleiden, aansturen en faciliteren. Ook bij zelfsturing.

Persoonlijk leiderschap: inzicht in de werking van de eigen persoonlijkheid op het leiderschapsgedrag en het effect daarvan op medewerkers en de organisatieontwikkeling.

Positioneren in de organisatiedynamiek: het leren kennen en zien van de dynamiek in de organisatie en de eigen effectieve plek en handelen daarin vinden.

Bewustzijn in handelen: weten waarom je doet wat je doet, biedt perspectief voor effectief communiceren, samenwerken, organiseren en veranderen. Jezelf kunnen zien als onderdeel in een groter geheel van een team of de organisatie creëert verbinding en effectiviteit.

Voor teams en groepen

Leven en Werk biedt training, teamcoaching en supervisie aan teams van professionals, medewerkers en directie, met het oog op het doel van de organisatie en een constructieve onderlinge dynamiek. Speciale aandacht is er voor de rol van leiderschap in het team, bij teamleden en teamleiders.

Als (management)teams de kracht van gezamenlijk leiderschap bewust inzetten en organiseren, en doelgericht en verantwoord samenwerken, ontstaan er succesvolle en inspirerende organisaties.

Voor medewerkers, professionals en teamleden

Leven en Werk biedt training, coaching, intervisie en supervisie op het snijvlak van persoonlijke en professionele ontwikkeling met als doel optimaal functioneren. Individueel en in groepsverband.

Leiderschap nemen biedt ruimte voor groei, ontwikkeling en optimaal functioneren. De kracht van persoonlijk leiderschap constructief inzetten betekent een zinvol, effectief en geïnspireerd leven en werken.

Informatie en aanmelden: levenenwerk@edithlindhout.nl